Uw vloermatten op maat gemaakt

Onze werkwijze

Bij Vloermatten op maat maken we, en onze naam zegt dat al, alle vloermatten voor campers, caravans en boten, precies op maat. Hoe we dat doen, vertellen we u hier.

Wij komen bij u langs

Om ervoor te zorgen dat onze vloermatten precies op maat gemaakt worden voor uw caravan of boot, komen wij voor het inmeten en het maken van de mal bij u langs. Hiervoor rekenen we een standaardprijs van € 50,-. We maken een mal van papier die precies de maat heeft van de te maken mat(ten) en u kunt aangeven of u een vloermat uit een stuk wilt of een in drie delen. Als de mal klaar is, kiest u het tapijt en de kleur van de mat(ten)die u wilt. Wij gaan daarna voor u aan de slag. U krijgt de matten per post thuisbezorgd. U kunt er uiteraard ook voor kiezen ze bij ons op te halen.

U komt naar onze locatie in Son

Als het niet mogelijk is dat wij bij u langs komen dan kunt u, nadat u een afspraak hebt gemaakt met een van onze medewerkers met uw camper, caravan of boot naar onze locatie in Son komen. Hier meten we uw matten dan precies in. U krijgt uw vloermatten op maat thuis gestuurd, maar u kunt ze ook bij ons op komen halen.