De mogelijkheden bij Vloermatten op maat

Onze materialen

Bij Vloermatten op maat maken we de matten voor campers, caravans en boten van hoogwaardige kwaliteit. U kunt kiezen uit een ruime collectie aan verschillende tapijten met verschillende eigenschappen en van verschillende materialen. Hieronder vindt u een greep uit onze collectie.

Het Basis-pakket

Ons basic-pakket dat bestaat uit tapijtsoorten met een gesneden pool, voelt heerlijk zacht. We leveren dit pakket in rustige aardetinten, zoals bruin- en grijs. Een prima keus voor niet al te intensief gebruik door de jaren heen.

Het Comfort-pakket

Voor liefhebbers van een tapijt met een wat matte look is het comfort-pakket een goede keuze. Het pakket is leverbaar in diverse gemelleerde uv-bestendige kleuren en is geschikt voor intensief gebruik. Het tapijt kan gemakkelijk gereinigd worden, zonder dat er kleurverlies optreedt. Ons comfort-pakket staat garant voor jarenlang plezier.

Het Luxe-pakket

Als u liever gaat voor een wat dikker tapijt, kies dan voor het luxe-pakket. Dit 8 mm dikke tapijt voelt zeer zacht en comfortabel en is dan ook echt geschikt voor de trekkers onder ons die niet alleen met zomerse omstandigheden te maken krijgen. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en past prima bij ieder interieur.

Het Premium-pakket

Wie voor duurzaam gaat, kiest voor het premium-pakket. Tapijten in deze collectie zijn gemaakt uit afval van onder meer visnetten en kleding. Hiermee wordt bijgedragen aan het terugdringen van de enorme afvalberg in de wereld. Duurzaam betekent overigens niet onconfortabel. De tapijten voelen heerlijk zacht en warm en u zult beslist geen spijt hebben van uw keuze. Ook in deze collectie hebt u keus uit verschillende kleurstellingen.

Meer weten over vloermatten voor uw camper, caravan of boot?

  • 0499 – 745 451

Waarom kiezen voor een vloermat van
Vloermatten op maat?